Water, het goedkoopste medicijn

water het goedkoopste medicijn

Toen de Iraanse arts, dr. Fereydoon Batmanghelidj, in 1979 met vele andere intellectuelen in de beruchte Evin-gevangenis belandde door het uitbreken van de Iraanse revolutie, kon hij niet bevroeden dat juist die gevangenistijd hem het inzicht zou geven wat water voor het menselijk lichaam kan betekenen.
Omdat hij arts was, werd hem gevraagd zijn medegevangenen te behandelen. Daar er geen medicijnen voorhanden waren, liet dr. Batmanghelidj ze water drinken en ontdekte hij de onvoorstelbare geneeskracht van water.

Gebaseerd op meer dan twintig jaar van klinisch en wetenschappelijk onderzoek naar de rol van water in het lichaam laat een baanbrekend arts zien hoe water – ja zeker, water – een verbazende reeks medische aandoeningen kan verhelpen.

Alleen al het eenvoudig veranderen van de hoeveelheid water en zout die je opneemt, kan je helpen met het behandelen en voorkomen van tientallen ziektes, met het vermijden van kostbare medicijnen en met het genieten van een energieke nieuwe gezondheid.

Specificaties:
Nederlands – Softcover – Auteur: F. Batmanghelidj – ISBN: 9789079872053 – 306 pagina’s – Gewicht: 597 gram – Verschijningsdatum: 30 maart 2009 – Prijs € 22,50

Verkrijgbaar bij:
Succesboeken.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen