‘Rückkehr nach Beuteland’ door Bruno Bandulet

In 2023 had Duitsland, de grootste economie van Europa en de vierde grootste ter wereld, meer dan ooit een onvergelijkbaar hoge buitwaarde: als belangrijkste financier van de EU en haar monsterlijke bureaucratie en herverdeling.

‘Rückkehr nach Beuteland’ Bruno Bandulet
Duitsland en het spel van macht, geld en schuld

De plundering van Duitsland gaat door!

Verkrijgbaar bij amazon.nl voor € 17,19

De bestseller ‘Beuteland’ van Bruno Bandulet verscheen in 2016 en heeft inmiddels de status van een ongeëvenaard standaardwerk.

In 2023 had Duitsland, de grootste economie van Europa en de vierde grootste ter wereld, meer dan ooit een onvergelijkbaar hoge buitwaarde: als belangrijkste financier van de EU en haar monsterlijke bureaucratie en herverdeling. Als geldschieter in laatste instantie en garant voor de eurozone, die maar slecht bij elkaar wordt gehouden. Als verleidelijke ontsnappingsbestemming voor migranten van over de hele wereld. Als een onmisbaar logistiek knooppunt voor de oorlogen van de VS. Als afzetmarkt voor het duurste aardgas dat de Bondsrepubliek ooit heeft gekocht. Als geldbron voor wie profiteert van de energietransitie en hun lobby. En last but not least als de troeven van een links-groene politieke klasse die de staat tot prooi heeft gemaakt.

Tijd dus voor Bruno Bandulet om zijn bestseller een update te geven.

Hij weerlegt gangbare legendes en sprookjes met cijfers, data en feiten. Bijvoorbeeld dat Duitsland een rijk land is. Terwijl het vermogen per hoofd van de bevolking in Duitsland het equivalent is van $60.600, hebben de zogenaamd arme Italianen $112.000 en de Zwitsers zelfs $168.000.

Bovenal ligt de sluier van met ideologie beladen propaganda die het behoud van macht en sinecures verzekert, die vals bewustzijn creëert en waarvan de methoden in dit boek minutieus worden blootgelegd. Om de weerstand tot een minimum te beperken, worden de 12 donkere jaren van de Duitse geschiedenis uitgebuit. Schuld fungeert als een instrument van overheersing. Zo wordt de huidige inventarisatie van de Duitse crisis een afwijzing van propaganda en witwassen en een pleidooi voor een nieuw beleid dat de welbegrepen belangen van de natie weer centraal stelt.

Hoe lang moet Duitsland blijven betalen?

Media en lezers over de Spiegel-bestseller Beuteland:

“De meester van de lucide en vlot vertelde hedendaagse geschiedenisreportage in wetenschappelijke kwaliteit heeft opnieuw […] een buitengewoon belangrijk boek afgeleverd dat vele andere vervangt.” Kristof Berking in Smart Investor

»Het boek raakt me diep. Soms moet ik naar adem snakken en een regel twee keer lezen.« Professor Karl A. Schachtschneider

»De econoom uit Bad Kissingen is geen luidspreker en niemand die naam heeft gemaakt met complottheorieën. Hij houdt zich dan ook aan de feiten.« Christian Schreiber in Junge Freiheit

“Qua stijl, dramaturgie en informatieve inhoud is Beuteland een voortreffelijk werk.” Wolfram Baentsch, voormalig hoofdredacteur van WirtschaftsWoche

Taal: Duits | Hardcover | Publicatie: 23 maart 2023 | Editie: 1 | Auteur: Bruno Bandulet | Uitgever: Kopp Verlag e.K. | ISBN-10: 3864459265 | ISBN-13: ‎978-3864459269 | 301 pagina’s

Verkrijgbaar bij amazon.nl voor € 17,19

Over de auteur en andere bijdragers

Dr fil. Bruno Bandulet promoveerde op het buitenlands beleid van Adenauer, werkte in de CSU-staatsleiding als adviseur voor Duitsland en Ostpolitik, was de auteur van Zeitbühne en Transatlantik, hoofd van de dienst van het dagblad Die Welt en lid van de editor-in -chef van het geïllustreerde tijdschrift Quick. Tot 2013 gaf Bandulet de financiële dienst Gold & Money Intelligence (G&M) uit. In 1995 richtte hij de politieke achtergronddienst Deutschland-Brief op, die sinds 2009 als maandelijkse column in het libertaire tijdschrift verschijnt.

Bandulet is lid van de Friedrich August von Hayek Society en ontvanger van de Roland Baader Award 2014. In 2015 ontving hij de onderscheiding van de Duitse Precious Metal Society voor zijn verdiensten in het onderwijzen van mensen over de aard en rol van goud sinds de jaren zeventig. In 2017 ontving hij de Gerhard-Löwenthal-Ehrenpreis voor zijn “uitstekende prestatie in dienst van de onafhankelijke journalistiek in Duitsland”.

Meest recent publiceerde hij DEXIT in 2018 in Kopp Verlag: Why Germany’s exit from the euro is moeilijk, maar nog steeds haalbaar en noodzakelijk en in 5e editie 2021 Bagland: The systematisch plundering of Germany since 1945.