‘De giftige naald’ door Eleanor McBean

de giftige naald
succesboeken.nl

Eleanor McBean (1905-1989) was nog een kind toen de Spaanse griep van 1918 de wereld teisterde. Haar ouders hielpen destijds veel mensen die er slecht aan toe waren. Ze waren zelf ongevaccineerd, maar kregen nooit de Spaanse griep.

Haar ouders geloofden niet in vaccinatie, want ze zagen met eigen ogen dat alleen degenen die de vaccins kregen ziek werden en stierven. Het bleef McBean in haar latere leven intrigeren waarom zo veel mensen die niet waren gevaccineerd geen griep kregen en mensen die wel gevaccineerd waren ziek werden.

De giftige naald door Eleanor McBean
Verborgen feiten over vaccinatie

Onthoud tijdens het lezen: dit boek is begin 1950 geschreven.

Na vele jaren onderzoek ontdekte ze dat vaccinaties niet beschermen, maar juist ziekte veroorzaken. De vaccinatie-industrie is een zeer winst­gevende industrie, maar het is nog nooit bewezen dat vaccineren voordelen heeft.
Dit wordt alleen beweerd door de industrie zelf, door overheidsfunctionarissen en door medici, ondanks de vele artsen en specialisten die in het verleden en heden het tegendeel bewezen hebben.

Vaccineren is een geloof, aldus McBean.
Ze heeft al haar bevindingen in dit boek vastgelegd, met gedegen wetenschappelijke onderbouwing en harde cijfers.
McBean heeft diverse andere bestsellers geschreven, waaronder Swine Flu Expose.

Prof. dr. A. Béchamp:

“Dat wat wij ziekte noemen, is een poging van het lichaam om zich te ontdoen van gifstoffen, afvalstoffen, obstructies en onverteerbaar voedsel.
De vaccinatie-industrie is gebaseerd op de misvatting dat ziekte­kiemen ziekten veroorzaken en met vaccins moeten worden bestreden. Gezien de ingre­diënten van vaccins, kan deze procedure geen ander resultaat opleveren dan schade.
Ziekte is niet iets dat genezen moet worden; het is de genezing.”

Nederlands | Softcover | Auteur: Eleanor McBean | Uitgeverij: Succesboeken | ISBN: 9789492665775 | 268 pagina’s | Verschijningsdatum: 08 december 2023 | Prijs € 27,50

Verkrijgbaar bij:

Gezondheid & Lichaam