Boeken met een vouw in de pagina mag weer

Jammer, vroeger kon je nog rijker worden met boeken omdat er toen veel mensen waren die konden lezen, maar dat is afgelopen. Ze worden niet meer gelezen dus niemand koopt ze meer.

olded book art

Ja, er zijn nog wel boekhandels maar daar worden alleen maar 2e hands boeken gekocht door mensen die een boekenkast hebben geërfd. Of een wiebelende tafel met 1 te korte poot. Die kopen dan boeken per meter en op kleur want dat staat altijd leuk in de kast.

Herman Finkers smeet er altijd wel een paar in het haardvuur. Maar dat mag niet meer van de milieumensen, want Zwarte Piet en CO2. Wat je nog wel mag is er een boek vol liefde van vouwen.

Je vouwt er bijvoorbeeld een lief hondje van, dat rustig naast je op de bank blijft liggen en waar je niet telkens met een plastic zakje mee naar buiten moet.

Of iets echt kunstzinnig om op de kast te zetten of aan een boekenliefhebber kado te doen en die dit niet gauw onder die poot van de wankele tafel zal leggen..

Deze en veel meer zijn er te vinden in het handige boek voor Boekenvouwers. Klik op de afbeeldingen of linkjes om naar de shop te gaan.