Beroemde 2  Joh. Seb. Bach - Mr. G. Keller 5
Herman Finkers gooide zijn boeken altijd in het haardvuur. Ook die van hemzelf, want daar had hij ze dan ook voor geschreven.

Nu is het een dooie bedoening om de hele avond maar te luisteren naar het knapperige knisperen van boekenblaadjes in een bedje van helse vuren dus daar hoort eigenlijk naast een berenvel met een leuk iemand ook nog een stemmig muziekje bij.

En omdat we toch in de tijd van kerst en bezinning zitten, kan ik daarvoor The Slade aanbevelen die ons een Merry Christmas toewenst. En wel zodanig dat ik dagenlang met hun beste wensen in mijn oor heb rondgelopen die er alleen maar met een hoge dosis orgelmuziek van de heer Bach uit te krijgen was. Luisteren dus naar The Slade en daarna als het beklijft en je wil er weer vanaf een kuurtje van 3 keer daags Bach, dat hieronder zonder recept verkrijgbaar is en waar je ook nog eens alle muziekfragmenten kunt beluisteren.

Oh, en dat boek van de foto hierboven heb ik voor de liefhebber te koop tegen een gunstig bedrag en op voorwaarde dat de foto hier mag blijven staan. Stuur bij interesse even een mailtje als je een zeer goed bod wilt doen.

adminMuziekBachHerman Finkers gooide zijn boeken altijd in het haardvuur. Ook die van hemzelf, want daar had hij ze dan ook voor geschreven. Nu is het een dooie bedoening om de hele avond maar te luisteren naar het knapperige knisperen van boekenblaadjes in een bedje van helse vuren dus daar hoort...Houder van boeken